My Members....

Jul 4, 2014

FirSt Day - BirtHDay SuPriSe



Assalamualaikum...
ni citer minggu lepas...
jumaat lepas birthday husband...
so dah plan suprise utk utk dia...

aku book dia awal2 kata ada lunch kat satu hotel...
lepas solat jumaat terus culik dia jap...
bawak dia gi hotel...
then kengkononnya aku gi bayar utk makan...
suh dia lepak kat lobby dulu...
dah check in bagai...
gi kat dia terus la bagi kad bilik...
suprise...
hik hik...

aku dah request kat hotel utk set up bilik utk birthday...
n dapat free jek dr hotel...
bersama kek 500g...
alhamdulillah save badget...

tu haa birthday boy...
siap ada angsa berkiss kiss lagi..
i loiikee...

that was the cake for him...
500g pun bosar jugak...

entrace da de ballons....dapat 10 ballons...
best cantik je tersusun kat atas...

hehe...nak jugak berinterframe tukang buat suprise ni...
aku booking awal 3 minggu kot...

kanak2 ni lagi la suka...
muka tak sabar nak makan kek letew...

kami berempat...
say peace...
arief bukan peace lagi...four pulak...

memasing sibuk duk kat tingkap tu...
coz tengok swimming pool la...
ape lagi....kakak sibuk dah cakap nak swimming...
tingkat 15 budak2 ni tengok bawah rilex jek...


with birthday boy...

terus untuk cocktail...
dapat free cocktail coz ambik bilik executive...
ala stakat makan2 petang boleh la...

ada sandwich...dua plate utk kami...

pemandangan kami...
owh dapat dua plate cake jugak...

n satay for us....
sedap jugak satay dia...

sambung main dalam bilik...
bebudak ni sibuk la main gan balloons tu..

mandi manda dalam bath up sahaja...

kemain happy memasing...

birthday boy gah layan anak2 mandi...
dari katil leh nmpak derang mandi..
so mama duk luar jek...

lepas mandi dedua kesejukkan...
pakai baju lengan panjang semua...

sila abaikan kesepahan bilik...
masing2 aktif balik pas minum susu...
sibok gan balloons...

ske pic ni...dia sibok nak pegang lampu tu...

to be continue.....





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...