My Members....

Jul 21, 2014

How To MaKe CuTeSt BuTtOnS

Assalamualaikum...

 haa nak buat buttons cute camni...
budget hanya rm 5 sahaja...
first korang kene gi diaso lah nyer...
aku dah terpengaruh...
kat jb baru ada satu kat jusco bukit indah...
kot la klu tak silap...

packaging dia camni...
haa rm5 boleh dapat 27 buttons...
korang boleh la lekat kan kat lenggan...
tengah2 baju kebaya korang...sangat cantik dan menawan utk hari raya...
save cost kott.


ni contoh yang slalu orang bat kat tangan...
kan cantik...
aku cari kat google saja...
utk contoh...

haaa satu lagi kat blakang baju...
tp klu letak kat depan pun cantik gak kan...
korang yang nak letak kat shawl pon bole...
sangat cantik dan mudah...

ini lah butang yang masih bogel lagi...
belum disampulkan dengan kain lah...

ni bahan utk digunakan...

ukuran kain dia dah bagi...
korang ikut jek lah steps yang diberikan...

blakang packaging tu ada dah...
musah sangat...
semudah 1 2 3...
tau...
aku mmg sangat sukaaaa....


dan taraaaaa...
ni pic dari blakang...
sangat mudah...
korangboleh terus jahit kat baju korang...
aku bukan pandai jahit baju pun...
stakat tolong buat butang ni boleh la...
hahahaha...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...