My Members....

Aug 19, 2014

Kitchen Cabinet Idaman....

assalamualaikum...

citer raya nnti aku sambung....
dlu aku ada citer pasal wardrobe idaman kan...
kali ni aku nak citer pasal kitchen cabinet idaman pulak..
seriously kalau pompuan ni...
dua menda yang penting utk dia is...
dapur dan bilik tidur...
ruang tamu mmg penting..tapi utk tetamu bukan utk aku...
boleh...hahaha...
mari kita tengok beberapa design yang cantik hasil carian aku di gooogle...

first time aku jumpa design melengkung camni...
sangat modern...
kannn....so icebox boleh la letak kat almari putih tu...
sangat cantik...
tapi tahap praktikal utk guna tak tau la...

ini pun cantik jugak...
cuma patern agak boring skit...

ini very tidy dan clean..
color dia sangat match...
cuma yang tak best...cabinet atas tu asal tak terus sampai dinding atas...
camtu nak bersihkan atas cabinet tu susah leee...

ni idea utk yang nak buat cabinet...
buat la rack camni..
sangat cool....

island kitchen...
sangat best...
bak kata lisa surihani macam nak buat rancangan memasak...
haa gan color yang bright camni sangat meletops...

ni satu lagi island kitchen...
haa cabinet atas camni la aku maksudkan...
terus sampai dinding atas...


ni satu lagi...
cabinet mesti ada L shape tu kan...
cara ni utk jimat space..
hang pa leh letak la segala mak nenek periuk dlm tu...
sangat best...

akhirnya...
terpulang pada 
taste anda
ruang yang ada
dan money money money...
sekian..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...