My Members....

Jun 6, 2014

Wardrobe Idaman...Mari Cuci Mata

Assalamualaikum...

beberapa minggu lepas aku gi umah sil..
then dia baru renovate umah dia...
aku mmg lah suke sangat gan wardrobe dia...
tapi aku tak ambik pic pulak...
so sibuk lah aku mengoogle design wardrobe...
ini lah hasilnya..

simple je kan...klu tak banyak barang ok kot...
utk bilik anak2 ke...
semua baju gantung saja...
senang tak yah nak lipat bagai...

ini aku ambik coz i loike the slide door...
santek kan...

ini pun same...merah pun cantik jugak kan...
nampak cam picture wall pulak...


haa...ni best skit...
compartment banyak...
siap ada tempat simpan bag...

ni yang kosong...klu nak simple jek ni pon ok...
kan...cuma aku tak suke atas tu tak abis...
klu cantik wardrobe ni dr bawah ke atas cecah dinding atas...
baru cunnnn....

ni pun cantik kan...
sliding door dia cermin...ok gak...
cantik jek susunan dia...


wardrobe untuk kanak2...
sangat cantik kan...comel jek baju2 derang...
eh aku tengok baju ke tengok almari...



ni pun sama cantik gile sliding door gloss ni...
adoai...
last2 idaman camne pun bergantung la pada budget masing-masing...
klu besarrrrrrrrrrrrrr budget...
dapat lah yang cantik kannnn...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...