My Members....

Jun 16, 2014

SibLiNgS....

assalamualaikum...

ni adik aku yang teman aku time hubby outstation tu...
kemain tak kami...
berjimba2 bersama coz anak2 aku kat nursery...
ni klu kakak aku join lagi best...




kitaorg tak de la satu kepala sangat...
biasa la budak2 skang kesukaan tul gan korea...
kemain semua citer korea, family outing dan running man tu kegemaran letew...
aku biasa2 jek...
citer korea klu de masa tengok...
tapi biasanya tak de masa la...
skang da de astor pvr tu leh la rekod...
so jumaat anak2 tak de tengok la semua episod yang tertinggal...
klu anak2 ada mmg susah la nak tukar channel 613 derang...
eh dah macam iklan astro lak..
k lah bye!


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...