My Members....

Jun 24, 2014

Warded For 2 Day T_T - Arief Haiqal

Assalamulaikum...

ni baru sempat update lagi...
arief kene tahan ward...
selama 2 hari...
sebab cirit birit dan demam panas...

sememangnya risau coz demam baik pastu panas balik...
dua tiga hari baik pastu panas balik...
mmg risau...
gi klinik dan 2 kali
siap dapat antibiotik...tapi tetap jugak 2 3 hari baik pastu panas balik...
ape lagi discuss gan suami terus bawak gi hospital...
haa ambik kene warded...


ni entry masuk paediatric ward...
cantik kan...
time ni arief dah kne jab da...
kene balut gan selimut tebal...kuar muka gan tangan utk jab tu je...
2 nurse pegang dia...suami pulak peluk jek dia...
aku dah kuar dah...tak sanggup nak tengok...
dengar dari luar je...melalak kuat...

lepas tu...haaa... siap jalan2 lagi...
masa ni dah dpt katil...
tapi budak ni...macam tak sakit...
aktif bebenor...

sibuk jalan sana jalan sini...
berkenalan dengan jiran tetangga la...
kemain...

tengok la tangan tak lepas kete...

ni masa malam...
aku mmg perasan dia asyik la main wayar kat tangan dia...
aku time ni dah ngantuk giler...
mmg terlelap2...

bila bukak mata...haaa 
hambik dah kuar darah da...
adoai...arief arief...
terus call nurse...

tengok tu...
balutan tu pun dah nak terbukak dah...
sib baik jarum tu tak terbukak...
klu tak ada kene cucuk sekali lagi...


ni pic pagi...
tah naper aku bagi dia pakai suar panjang lak...
sbb sejuk giler malam tadi kot...

masih melawat jiran tetangga lagi...

petang...em...dah main baling2 patung kakak dia...

dapat kete baru...
mama ina dia bagi...
kemain excited....
hasilnya....



muka da ngantuk tapi still nak pegang kete jugak...


muka anak kemain ceria...
aku pulak muka cam orang sakit...


esok nya...da dpt discharge...
alhamdulillah...
kemain rilex cam boss besar...

de tempat mainan kecik kat situ...
so abiskan time main2 dlu...
baru balik...
em...balutan tangan pun dah bukak...
alhamdulillah...
harap lepas arief terus sihat...
amin.....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...