My Members....

Jun 2, 2014

My Future Driver - Arief Haiqal

Assalamualaikum...

seriously pak cik arief ni mmg suka sangat dengan kereta...
first : kete mesti kat tangan...kete kecik ke lori ke bas ke...asal bole je...
2nd : dia sangat suka tengok video drift...so klu dia cranky tunjuk video drift ke race kete ke terus dia ok...
3rd : dia sangat suka duk kat tmpt driver...sangat suka...hokey...
mungkin sebab banyak button nak press2...pastu nak pusing2 stereng tu...

ok ni aku kongsi yang no. 3 dlu... 

merenung jauh nampak...

haaa cak!!!nampak gigi skit...
owh lupa nak share...dia sangat suka sapa orang lain...
klu dia nampak orang jalan menuju ke arah dia...
terus angkat tangan...
kemain...walaupun orang tu dia tak kenal pun...
peramah hokey...

here my driver...
later dia la yg jadi driver aku...
masa aku dah tua nnt kot...
hahahahahaha...sila jadi driver mama ye...


there the smiling face...

miss u babeh...
hahaha baru jek 2 jam tak jumpa...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...