My Members....

Sep 21, 2014

10 Car of 2014 that Lack Design

assalamualaikum...

aku terbaca menda ni kat yahoo...
so nak share jugak gan korang...
pasal 10 car 2014 that lack design...
dalam bahasa melayu
dan mudah utk di fahami ialah
10 kereta 2014 yang tak cantik ..
lebih kurang camtu le...
pada aku ok je rasanya...
tapi tak tau la pada korang...
mari kita tengok apekah kereta2 itu..



10. Mitsubishi mirage 
aku rasa ok jek...cam ala-ala myvi...
tapi tah simple sangat kot design dia...

9. toyota prius
ni pon aku rasa ok...

8. nissan juke
ni aku rasa mmg agak berlebih dlm design dia...
dah macam kete mini mutan dah...
7. Lamborghini veneno
yang ni aku tak faham nape derang masukan dalam list ni...
aku suka jek...
sporty abis...
dah cam bumblebee dah..

6. mini paceman
tengok pon aku da rasa boring...

5. BMW X6
boss lama aku pakai ni...
ok jek...

4. nissan versa sedan.
boringggggg...


3. lincoln MKT
rasa cam oldtimer punya design...
sori..

2. Honda Pilot
peti ais...cam peti ais bergerak...
terlalu kotak..

1. Infiniti QX80
pon tak suka jugak...
aku pun tak tau pe salah dia...
rasa cam x cantik...

sekian...
pendapat korang lak camne...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...