My Members....

Sep 19, 2014

Fuhhhh... Sakit Mata!!!

assalamualaikum...

aku de citer pasal sakit makit yang menyebabkan blog tergendala sementara...
ni haa...
berposing sambil memakai cermin mata tidak melambangkan kesakitan...


haaa tengok mata aku yang bengkak dedua...
n size kecik sebelah...
first time kene seumur hidup...
serius agak stress (malu nak kuar n berjumpa orang)
sakit ok la boleh tahan lagi...
keje sume boleh buat cuma rasa tak selesa dengan mata je la...

bila aku gi klinik mmg ramai rupanya yang kene sakit mata...
pergh...penangan virus ni kan...
3 hari dapat mc...
mmg best duk umah sampai boring tak tau nak buat ape...
huh...


1 comment:

Diana Rashid said...

uih..tak nak tengok..nanti berjangkit..hahaha..

Mujur sakit mata..dapat dok golek2 kat umah 3 hari..bukan senang nak dapat tu..hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...