My Members....

Sep 17, 2014

Adventure Cove, Sentosa Singapore...


Assalamualaikum...


ye entry terperap...
disebabkan tetiba aku sangat bz...
dan sakit jugak...
ok later citer pasal sakit makit tu...

ni citer pasal adventure cove, singapore...

kami di entry dia...sangat excited...
tempat ni dalam uss singapore...
rupanya besar uss tu ye...
ala jakunis aku...
macam2 ada dalam tu selain uss tu...
n sangat cantik utk ambik gambar...


mereka...sangat happy lah nyer...

yang berdua ni mandi...
pastu naik tido jap...
pastu sambung mandi balik...
aku gan along tak mandi...hwaaa sedih...
rugi giler tak mandi...sebab sangat best tempat dia...

ni orang kuat yang jaga anak2 aku...
n sangat la penat dia...
hahaha..sesekali kan ape salahnya...

the anak dara berposing kemain derang...

the heroes...
arief pakai pampers sahaja...

naik lagi utk rehat n makan jap...
jap lagi sambung balik mandi...


welfie jap gan derang...
the mama n the bujangs.....
banyak masa derang main menda ni...
coz menda ni akan jalan bawah aquaria ke mende camtu la...
nampak la ikan2  kat atas...
stingray pun ada...

adik tukar baju...
ooo makanan bg yang islam tu kene hati2 masa membeli...
tanya2 orang yang mana kedai yang halal kat dalam tu...
coz hanya ada 2 je kot kedai yang halal...
yang lain tak de logo halal n tak pasti kehalalan nya...

perjalanan balik...
derang sangat penat la...

ambik gambo pon muka dah boring jek...

aku yang masih banyak tenaga...
sibuk nak buat ala2 korea...
tengok muka anak2 memasing dah boring...




klu korang rasa cam best jek.....
leh click adventure cove untuk maklumat lebih lanjut...

tp serius best...
klu nak gambaran lebih kurang legoland water park...
tapi lebih menarik n fun tempat dia...
sekian...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...