My Members....

Jan 21, 2015

Birthday Present Untuk Perempuan / Ladies / Wanita

Assalamualaikum...

nak citer pasal birthday gift / present utk pompuan...
ataupun hadiah hari jadi untuk para wanita...
yes kadang-kadang lelaki ni agak blurrrr utk beli present apakah yang best utk pompuan...
pastu lelaki selalu last minit...
so hadiah2 di bawah ni boleh dibeli di mana2 shopping complex n bila2 masa...
n tak yah nak fikir lelama...
(semua pic from google)



no. 1 

handbag...
aku rasa almost 90% perempuan yang bernama wanita 
akan menjerit kesukaan klu dapat hadiah handbag..

pesanan...
klu nak gi beli sila bawa seorang wanita yang uptodate pasal handbag...
n klu korang tak tau nak pilih yang mana sila la tanya sales girl kat situ...
biasanya wanita skang suka color yang bright cam kat atas tu...
n ada yang suka size besar ada juga yang sling saja...
depends on keperluan...


no. 2
yang ni confirm akan membuatkan isteri anda / girlfriend anda menjerit kesukaan...
bagi la ape pon design...
confirm mereka akan suka...



no. 3
real from PANDORA
haaaa ini bagi yang mengidam menda ni...
confirm sayang bertambah berjuta2 kali...
hadoi la...sangat adore pandora punya design...
cantik kan...cair jap tengok...



no. 4
ok ni pon cantik...
yang kat atas ni ala2 fossil pulak design kan...
pesanan klu korang beli jam utk hadiah bagi perempuan...
mestila jam tu design dia ala2 ladies...
jangan lak cam ala2 unisex...
melainkan klu girlfriend / wife mmg suka jam yang unisex ataupuan cam Gshock 



no. 5
smartphone...
klu perempuan yang suka gadget mmg la best bagi smartphone ni
tak pon bagi camera pon best...i means dslr la...
bukan camera yang cam dulu tu...
lg smart klu korang beli 2 
satu utk suami satu utk isteri...
haaa suweeet sangat...



no. 6

aku rasa ramai yang faveret bagi hadiah ni pada pompuan...
mmg pompuan suka klu dapat hadiah camni...
tapi cam boring skit...
hahahaha..



no. 7
dress pon boleh bagi sebagai hadiah...
ataupun high heel / kasut
best jugak klu jadi hadiah...
bagi pastu terus ajak dinner ke ape ke...
haaa suweeet sangat...
cumanya korang kene tau la size yang derang pakai...
coz every brand come with different size...
so pesanan penaja jangan mengada nak beli dress / kasut klu korang tak pasti size derang...


update
no.8 
bunga...
aku lupa pulak pasal bunga ni...
yup...sememangnya cair klu dapat bunga...
walau tak boleh pakai, tak boleh makan...
tapi tetap sense of romantic tu ada...
kan...tq isabelle...frankly 


ok last skali 
klu aku dapat hadiah ape pon dah happy...
bukan harga atau jenama yang penting...
tapi bila seorang lelaki yang berstatus boyfriend / suami ingat
n bagi hadiah pulak...
bertambah2 la suka n happy tu...
so tq for reading...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...