My Members....

Sep 13, 2010

AwArD

salam...

ok camni ari ni nak citer pasal award...last few month aku dapat award nih...


coz alahan pregnant yang tak ske bertenet so tergendala lah untuk menerima award nih...tq so much ye cik...eh lupa lak puan fiza....

then ari ni...aku dapat 1 lagi award dari d_la....tq ye...hehe...(dengan keadaan tersenyum leboq)


ini syarat2nya yang k0rang WAJIB! ikut/patuhi

* Bagi siapa sahaja yang menerima award ni,
diwajibkan memberikan/tag kepada 5 org lg..

* Selepas itu, si penerima award mesti meletakkan,
link link berikut di blog/artikel masing masing (kat entri tau).

1- tasya



* Sebelum korang letak link link di atas,
padamkan dulu link yang berada di no 1,
kemudian semua link yang tinggal di naikkan 1 level.
Contoh, link no 2 menjadi no 1, link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya.
Selepas itu, masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5..ok? faham kan..
Tapi korang semua kena jujur dan adil ya dalam menjalankannya.
Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul, maka jumlah backlink yang dapat ialah :


Posisi 5 : Jumlah backlink =5
Posisi 4 : Jumlah baclink = 25
Posisi 3 : Jumlah backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah backlink = 3,125


* Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation) ramai blogger telah mendapat 1,923,125 backlink dan, keuntungannya, blog korang akan mendapat trafik tambahan,
apalagi jika ada orang mengklik klik ke blog korang kn.

* Selain mengeratkan persahabatan antara blogger,
award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang.
tag kepada 5 orang 

1. kak Sha
2. Puan Fiza
3. Along
4. kielala
5. fida





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...