My Members....

Sep 22, 2010

Takoyaki....

Salam...

ni nak citer pasal satu makanan jepun....TAKOYAKI...masa hari raya pertama ari tuh tetiba lak aku terasa nak makan takoyaki tuh....aku pun gi lah kipmart tampoi gan hubby...gan baju raya tuh gak kitaorg gi...hahaha...memang kosong sekosong kosongnya kipmart masa tuh....n of coz lah kedai tuh pun tutup tapi aku nak gak gi so hubby pun melayan lah aku gi walaupun 99% tau mesti lah tutup kan...then semalam baru tercapai cite2 aku nak makan takoyaki tuh...ni ha gambar takoyaki tersebut...

ni set yang hubby beli...air soya, waffel n takoyaki...yummyyyy....

makan empat ketul ni dah kenyang dah...terasa sedap sangat...em....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...