My Members....

Sep 23, 2010

Jalan2 Survey...

Salam...

Last Saturday aku, along, pja, didi, amani n nayli gi survey2 barang baby kat Causeway Point...dekat jek gan umah along...so jalan2 survey2 banyak gak lah yang tercapai...hehe...then konon2 nak bandingkan harga lah..tapi tercapai gak beberapa barang...korang layan jek lah gambar kat bawah nih...de dua kedai yang jual barang baby kat situ...Mothercare n Kiddy Palace...

first tertarik dengan si quinny ni...sememangnyer cam best jek...haha...berangan dulu baru dapat...ceh..


set avent...so pegi dua kedai leh lah bandingkan harga...


tengok lah pilihan stokin...sume cantik2 n sangat tak sabar nak beli...tapi lum tau gender lagikan...


ni lak set rompers n shirt...design sangat cantik...


nih biasalah mainan...yang gantung2 tuh buku utk baby...


ni buai utk baby...pun cantik gak...tapi biasalah harga pun best gak..hehe...mr.hubby ku....


nayli...tengok tuh cam mara jek coz kacau dia tido...


hehe...nih dua2 dah tertido...sib baik bawak 2 stroller...


hasilnya...tada....n de sale gak baju2 so adik2 aku tuh pun nak gak...




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...