My Members....

Oct 28, 2014

Running Heroes - Running Man Episode 216

assalamualaikum....

aku baru semalam tengok running heroes ni...
awat kelakaq sangat depa ni...
mmg sesuai utk terapi bagi orang yang tengah stress...



hahaha..
jea suk jagi superman
ji hio jadi superwoman
suk jin jadi batman
jong kook jadi wolverin
hahaha ni paling lawak si kwang soo jadi avatar...
haha jadi hero lelama...ape akku tak hingat...
pasangan monday ni jadi putera monyet...



ni scene paling kelako...
hadoi boleh pecah perut sei...
gila la derang ni sangat kreatif tau nak fikir utk buat menda ni semua...

oo klu korang nak download...
korang cari episod yang tema dia main sorok2 kwang soo...
tu pun terbaik...gelak besar aku...

pada yang tak penah tengok aku galak kan tengok...
mmg lawak sangat...

sekian...


3 comments:

Diana Rashid said...

sampai hari ni satu episod pun tak pernah terlepas..memang Running Man rancangan paling saya suka..dari dulu sampai sekarang.tetiap jumaat kompem tunggu ..heheh

lynndamya said...

Salam, hahaha Running man ni sy stat tgk sejak zaman study kat U dulu, mmg terbaik lah segala assignment tergendala jap sebab ralit gila tgk running man! pengubat stress terbaik..hahaha lawak2..okay nnt sy nak tgk yg ni! hehe :D

Myra Jay said...

MJ tak pernah tengok.. huhuu
Kawan2 dok update citer ni best tapi MJ tak pernah berkesempatan nak tengok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...