My Members....

Oct 23, 2014

Perlu Tak Reply Comment...

assalamualaikum...

em...nak tanya bloger2 lain la...
pasal reply comment...
saya selalunya tak reply comment...
emmm korang?

coz klu comment kat blog orang lain
kita tak perasan klu orang tu reply comment kita...
tapi bila tak reply comment rasa cam tak berbudi bahasa pulak...
:(  

owh ari tu jumpa orang yang reply comment kat google circle...
camner nak buat camtu ek?
so boleh reply comment orang lain kan...
n orang tu notice kita reply comment dia...

sape leh tolong ajarkan...
tq in advance...

4 comments:

Fai CeritaCinta said...

betul tu kak.. kalau orang tu reply komen kita, kita tak perasan pun yang dia reply.. sbb tak boleh tagged macam kat fb tu..

google circle tu fai x tahu nak guna macam mana.. sorry tak dapat nak tolong..

Diana Rashid said...

kalau dia tanya baru saya reply..kadang2 soalan nya tu penting saya inbox la kat fb ke email ke..yang saja2 komen maacam ayat penyata saya tak la reply..heheh..sehari blog saya dapat 100 komen.nak jawab semua mau tak jadi kerja apa la..heheh

lynndamya said...

Salam, hahaha dulu sy reply, skang dh xreply dah, sbb sy xguna pun circle komen yg boleh buat blogger tu tahu kita dah reply komen dia...mmg rasa nak reply, tp xtau camne nak buat benda tu..wuwu sian kita kan..

Mad Parihh said...

kalau tak silap saya biasa kat ruangan komen ada tick box notify me . tu rasanya untuk subscribe komen . maksudnya bila orang komen balik kita akan dapat melalui emel kita . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...