My Members....

Oct 21, 2014

Yeay!! Legoland Water Park Lagi...

assalamualaikum...

ye sekali lagi aku n family gi legoland...
kali ni gi gan family den...
waaa utk pija n a.mie yang tak gi...
mmg rugi ye...

kitaorg tak de monopod...
so thanks to didi...
ye tangan anda panjang...hahahaha...
*rasanya dia tak baca blog aku kot...

 the girls n boys...
the girls sangat gediks...
n the boys say...
BORING...


biasala...
toilet pon nak bergambo..
tp tak cukup...
pija tak de pulaks..

ok mak jemah pon nak berselfie jugak...
cam buat iklan samsung lak aku...

the girls...
somel...ada sinki utk kanak2...

bergambo depan legoland hotel dlu...


try to jump high...
tp tak berapa nak tinggi...
badan berat 
T_T
sob sob... 



the boys...still muka boring jek...
maybe sebab memasing dah sental nasi lemak...
tu memasing muka nak tido jek...

legoland waterpark...here we comeee!!!

entry legoland water park...
awatnya jauh sangat gambonya...
haish...

si kanak2 riang bergambo sakan...


arief dah mula nak bermain2....




ni utk yang nak tau cabana rental dia brape...
seriously perlu utk yang bawa family n ada anak kecik...
senang n ada privacy jugak...
aku da citer pasal kelebihan cabana kat entry ni...
ni cabanna yang kami sewa...
its an elephant...

view dari depan cabana kami...
tempat mainan kanak2...
so senang nak tengok kanak2...


aku n kanak2 riang dah siap sedia utk mandi...hehehe...

jangan le lupa nak letak sun block ye...
tq to along as supplier sun block...
hehe...


memasing muka dah boring...
coz tunggu emak2 n bapak2 siap lambat sangat...

tadaaaa!!
happy face from arief...


naik dengan papa pulak..


akhirnya dapat jugak ambik gambo dalam air...
tq gopro...
tp hubby pulak takde...
didi pon jadi le...

berempat pulak...
kemain berendam...
daripada pukul 10 hingga kul 6 petang...
pergh..mmg penat giler..

hubby posing pulak gan arief...


 posing gan arief...

bebudak happy...
kita pon happy sama...
so korang yang tak gi lagi...
jom le gi...
utk johorian ada diskaun for annual pass...
so ape lagi...
ooo korang book tiket online lagi murah skit tau...

ok tu jek..
bye!!



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...