My Members....

Oct 16, 2014

Melaka Drift Event !!

assalamualaikum...

entry bergambar yang agak panjang...
citer pasal event drift kat mimc, melaka...
dah terperap lama...aku tak tau nak citer cmne...
first time aku join en. husband gi event ni...
best jugak la...

jom check it out...

ok ni kete yang dibawa oleh abg ipar den...
best kan pic ni...
cantik...

en. husband bergaya gan kete silvia kot klu tak silap...

owh aku terus lompat citer kat penyampaian hadiah...
en. suami jadi orang yang bagi hadiah...
kemain seat bucket dia bagi kat orang...

happy coz a.lee aka abg ipar aku dapat nombor 3...

aisy bergaya jap dengan trophy...
masa ni dah dekat kul 8 malam kot...
still kat track lagi...

orang paling kepoci...
diri tul2 dekat dengan mc...

hubby lak bergaya dengan trophy...
arief muka serius...

masa tengah race...
budak2 ni memang lah tak duduk diam...
en. husband bz...
aku handle sorang2...
mmg asyik terbakar jek lemak2 aku...


ada stage kecik lak kat situ...
kemain lah arief memanjat...

siap tunjuk good lagi...
dia ni mmg minat kete...
ikut bapak dia agaknya...

tengok la berlari larian dia...


owh nak citer pasal homestay pulak kat sana...

best jugak...
villa kat a famosa water park...

hurmmm tapi jauh kedalam nya sangat...

layan arief main pool...

kakak nya n cuzzie pon sibuk...
panas terik pon tak dikesahkan...
setiap villa ada pool masing2...
best jugak la...
daripada budak2 ni borang asyik tengok kete jek..
mari main pool...sampai ke malam pon tak pe...

dia da 4 bilik dan 2 bilik air...

ni pic ruang tamu dia...

the pool

dapur...boleh le klu nak masak simple2...
ada peti ais, oven, cerek masak, periuk, pinggan dll...



kami semua...

aku tak de...
coz sibuk jadi camerawoman ari tu... 
T_T 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...