My Members....

Nov 3, 2010

Go Go....Go Kart !!!

Salam...

so nak citer pasal xtvt weekend ari tuh...since hubby dah lama tak ber'go kart...his family pun decide nak gi weekend ari tuh...tapi yang last2 jadi just 3 org jek...his bro a.lie, his nephew haziq n hubby jek...so aku pun menyebuk gak lah ikut...tapi tak banyak ambik gambo pun...korang layan lah pic2 nih ea...eh lupe venue dia area plentong...jauh gak perjalanan...masuk kat area kelapa sawit almost 3km then baru sampai...tempat dia ok just go kart dia agak hampeh skit....hubby kata leh lah nak lepaskan rindu main go kart nih...hehe...


hubby bergamba kat treak dia...em...muka dah tak sabo nak main dah tuh...

ok nih dia nyer treak...agak besar gak lah...

nih de beberapa org include hubby gah race..hehe... 



nih tempat kelengkapan go kart...kat dalam lah...kat luar nih dia susun go kart yang lawa jek...


ni tempat starting dia...masa nih hubby main RM35 utk 10min kot..klu tak silap lah...
at least hubby happy pas gi sini...hehe...hobby dia kan...as a wife kene lah sokong..hehe..




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...