My Members....

Nov 24, 2010

Anniversary Give Away....


salam...





ye GA lagi ye kengkawan...hehe...aku nih dak tak bis2 nak join GA lah plak...
ok first klu korang nak join senang jek...

Syarat2 nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je.. (done)

2. Copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye.. (done)

3. Tag 2 org kawan anda.. (done)

4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke.. (done)


5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti...

yang part adiah nih yang best...



hadiah utama

 

hadiah kedua

so nak tag kat .... em...



 


ok dah...harap2 menang...hehe..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...