My Members....

Feb 17, 2012

Story Bout Breastfeed...

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

dengan rasminya aku umumkan 
aisy dah stop BF pada umur 1 tahun 2 bulan...
so skang nih fully formula milk lah...
alhamdulillah penerimaan dia pun ok jek...
dia terima jek..
aku pun buat dari umur dia setahun ari tu...
skit2 kurangkan BF kat dia...

ye saya nak minum susu botol dah!!

then aku tujukan special thanks for...

- hubby 
sokong aku dari mula sampai lah skang...klu tak tension gak aku dulu masa mula2 BF...

- along
tunjuk ajar n segala ilmu BF dia turunkan kat aku...

- officemate (k.sha, k.su, afzan n mala)
dia org nih selalu ganti tugas aku time aku gah mengepam

nih pun special thanks gak coz dia lah yang ajar camner nak simpan BF dengan baik...


thanks to all...
eh dah cam dapat award pulak...
lebey sudah...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...