My Members....

Dec 24, 2013

Ferrari Vs Lamborghini??

Assalamualaikum...

sibuk aku dok mengugel si ferrari n lambo ni dr pagi...
ni hasil yang aku jumpa...

si putih yang seksi dari depan...
hamboi hamboi...
ferrari FF...tu baru kuar suat kabar beberapa hari yang lepas...
tu aku sibok gugel...
cam best jek...


si putih yang garang dari depan...
hamboi garangnya...
lamborghini aventador...
tapi gile bergaya klu pakai...


dalam pulak...
si kuda berlari lari anak nih...
tak silap aku leather seat tu hand made...

ni plak lembu punya dock dalam...
hamboi banyaknya butang nak tekan...

lambo dari belakang mmg cun giler...
mmg super macho...

ferrari dari belakang...
pun seksi giler...


sape suka...
boleh beli...
dua singit dua singit...
haha...yang kecik utk sangkut kat kunci kete sebenar anda...
hahaha...sila tutup angan2 petang anda..
sekian...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...