My Members....

Dec 23, 2013

How we spend our priceless hour!

Assalamualaikum..

Weekend2 terakhir ni keluar la bersama small family ni..
Ye la tinggal semunggu je lg dpt menikmati cuti ahad kan..
So xde planing pun nak g memana so tmpt wajib aku ialah jusco saja..

Seiring sejalan bepimpinan tangan lagi..
Since arief da le jalan ni..
Mmg xnak dokong da..nak jalan saja..

So skang ni kan krismas eve..
So banyak perhiasan krismas la..
Kami pun sibok jugak la ambk gambo..

Aisy dr jauh nmpk bear besar ni trus lari..
Ingat nak wat pe..nak peluk rupanya..


Da jalan2 g kedai buku popular..
Cari bedtime story utk aisy..
Best lak bawak dia g book store..
Kemain ske dia tgok buku2 tu..
Siap duduk2 lagi..
Ni belum bwk g library lg..
Pastu g mkn pastu balik..
Haha tu je la pun nak citer..
Owh kata org mmg bagus klu kita expose kan anak2 kita dgn kedai2 buku atau lebih baik library..
Coz nnt da besar derang akan rasa buku tu xla boring tp menarik..
Aku mmg biasakan baca buku sblm tdo utk aisy dr dia kecik lg..
Bila da besar ni..dia sendri ambk buku bg aku suh bacakan sblm tdo..
Kekadang da ngantuk sangat pun terpaksa layan baca jugak..
Tp xtau la coz aku bkn pakar kanak2 kan..aku hanya share pe yg aku rs bagus..n aku apply kat anak2 aku..
Kbye..




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...