My Members....

Aug 8, 2011

Aisy wit walker...

salam...

nih nak citer pasal walker aisy...

hadiah daripada mil...aka tok mak aisy...

ok memula korang layan dulu kotak dia...

nih kotak dia...


tengok siapakah itu....dari belakang....
bersiaran terus dari bilik stor...

ye tu dia...kosong jek depan tu memula...

cak....tersenyum gembira lah konon...

tapi tak lama...dah boring dah...

nak kuar dari walker dah....boring boring...

so utk tarik perhatian terpakse lah letak segala macam permainan kat walker itu....

n semestinyer utk dia masukan dalam mulut...semua nak sumbat cam muat jek....

tengok tu dah penuh gan mainan...tak nampak dah button nak tekan2...

mari rasa mainan itu...manis ke masam aisy??


tengok tu khusyuk tengok mainan...

tengok mirror lak pulak...

yeah happy dah tak boring lagi...

ops termenung jauh nampak...ke dah boring jugak...
penatlah mama aisy asyik nak layan dia jek...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...