My Members....

Sep 5, 2013

Arief, Bf dan Fm :(

salam...


hurm...ok as uols know arief birthday is dis Sept 24..
hari ni baru 5hb kan...
so lagi beberapa hari jek arief turn 1 year...
so sad susu aku tak dapat menampung keperluan arief lagi...

n malam 3hb kami terpaksa bagi formula milk kat dia...
n yes dia terus minum jek..
mungkin mmg tengah lapa agaknya...
nak kata susu aku dah berkurangan tak jugak
coz masa pump susu kat opis kuantiti maintain..
kadang2 dapat lebih..
mungkin dia yang makin membesar dan perlukan lebih dari itu...
sedih...ingatkan nak cukupkan setahun baru bagi fm..
tapi setakat nih jela...

so pas ni aku terus biasakan dengan fm jek...
then brentikan bf...
step by step la...
sama seperti aisy dulu...
dalam setahun 1 bulan mungkin dia akan fully fm...
alhamdulillah dapat bagi yang terdaya...

owh lupa nak citer patutla beberapa hari ni arief kerap bangun malam untuk menyusu...
dia lapa agaknya...tapi mak tak faham...
hadoiiii...

ok habis dah citer arief, bf dan fm..
kbye!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...