My Members....

Sep 2, 2013

Arief Haiqal Phewwwwitttt!!

salam...




yes his still single yeee...
saja nak borak pasal arief nih..
bulan depan dah nak setahun dah..
alhamdulillah aku masih bagi dia fully bf..
n stock pun alhamdulillah tak sekritical aisy dlu...
dia pulak mmg tanak susu fomula..
aku penah try bagi n dia mmg totally tak nak..
nampak cam susah nak putus susu nih..
aku plan taknak bagi susu bf lelama..
tapi rezeki arief nih banyak pulak...
so teruskan lah dlu...

so dia masih belum lagi pandai berjalan...
masih bertatih2...
gigi dah de 6 batang..
n dia sangat pandai kacau kakak dia...
kekadang sedap jek dia landing atas badan kakak dia...
berat kakak 14kg  berat adik 8.6kg...
ape yang kakak pegang tu yang nampak menarik di mata si arief nih..
so mmg bergaduh gak..
n as always kakak lah kene mengalah...
owh rambut dia mmg tu jek..
aku tak potong pun
last potong pun masa dia dalam hari lagi n cukur abis..
then tumbuh skit jek sampai skang..
tu jek kot nak share gan korang...
kbye!



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...