My Members....

Feb 13, 2014

Sizzling or hot plate

Assalamualaikum

Serius aku pun xtau yg aku mkn ni sizzling ke hot plate..
Setelah lebih setahun xmkn..
Terlupa atau melupakan menu yg yummy ni aku xtau la...
Tetiba aritu en seben bwk...
Slalunya klu area jb ni aku ske makan kat jusco either tebrau or bkt indah...
Mmg sesedap dlu la...
Betapa selalunya aku mkn dlu smpai kakak yg serve tu masih ingat kami lagi..
Teruja jap...
Anak2 aku bg mkn ns ayam saja...
Licin derang kongsi satu pinggan...

Korg nak try jom le...
Hilang lg diet aku buat hari ini...
Rezeki jgn ditolak okies!!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...