My Members....

Jun 7, 2011

Aisy Demam!!!

salam...

sedang sume sibok gan nora elena...

tetibe cik aisy nih demam lak pulak...

tak tau lah naper...

tetibe jek badan dia panas...

tapi lum lah sampai 40'cel lagi...

cume plg tinggi pun 38'cel...

gambo nih aku ambik kul 12.00 pagi...

masa tuam pale...pas makan ubat...

gambar tak terang coz papa tido lagi...

tengok tu dah tertido...syok ye...cian anak mama first time tu dmam...

ni lak gambor kul 3 pagi...masa dia bgn nak susu...aku pun bukak lampu...
coz hubby pun bangun sama...tengok temp dia skali...

dah ok dah...then sibuk lah main gan termometer tu...

huuuu...tp skang dah ok cume batuk n seseme jek tak ilang lagi...

korang de ke tips2 nak ilangkan batuk n seseme?
cian aku tengok aisy...asyik tersedar jek klu tido...


3 comments:

ita said...

ala cian nyer dia... s'rang ni mmg musin batuk ngan selsema kot anak say ayng dua orang tu pun sama gak ada batuk & selsema

Mrs Joe said...

Salam....sian nyer aisy...tp xper...skjp jer demam dh baik kn...klu kita bf, kerapkn bg susu..cptla batuk tu baik...lg satu...anak yg bf ni klu selsema@batuk,biasanya ibu dia minum ais atau bnda yg sejuk2...klu bole elakkn...bkorban utk anak(",)...sekadar nasihat...klu nk gunapakai...hehe...apa yg kita mkn n minum, direct dia dpt...klu minum ais,umpama anak pon mnum juga..ok(",)... Anyway..akak doakn yg terbaek buat aisy..smoga cpt sembuh yer sayang!!!

sarasofia said...

pity my baby.. aisyy soo cute when she looked at the thermometer.. macam tau je.. kaler merah tu tak sihat taw aisy.. soo bila mama nak bagi ubat kena buka mulut besar2.. ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...