My Members....

Jun 14, 2011

Auntie Anne's...Yummy!!

salam...

dah lama tak update pasal makanan kan...

nak wat korang terliur sikit pepagi isnin nih...

actually aku dah penah makan dah auntie anne's ni..

time tu along belanja...

then lama dah tak makan....

last week dok jejalan kat plaza pelangi...terpandang lah si auntie anne nih...

pe lagi...trus lah membeli...dah masa tu perut pun berkeroncong...

ni plastik autie anne's ye...perfect pretzel tu...

itu dia pretzel nyer...sangat menyelerakan....

just baked ye...em...time taip entry nih pun rasa cam nak ngap lagi..hehe...

itu dia aku bersama auntie anne's...

korang klu nak cuba...sila kan...sangat berbaloi kesedapannya itu...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...