My Members....

Jun 8, 2011

Birthday Arissa!!!


salam....

walaupun masih demam...

tapi tak teruk sangat lah..

coz aisy tak mrengek pun...just dia tak berapa nak aktif sangat lah...

kitaorg pun attend birthday arissa...

ni gambo masa majlis tu...

ni aisy yg masih tak berapa baik sangat...

ok nih lah birthday girl gan papa dia...chomel sesangat kan arissa nih...putih giler...

nih bebudak budak2 yg de same...mmg happy sangat lah diaorg nih...

aku gan aisy...bergambor gan all prezen...

siap dengan banner skali tau...

nih mama n papa arissa....

ade lah beberapa games yang diorg buat...sangat fun...

best2...sume happy...

tengok tu mak pak sibuk ambik gambo....

kek BR nih...best2



tengok arissa dah nak tiup lilin dah...

ala comel...

happy birthday arissa...
semoga jadi anak yang soleha...dengar cakap mama n papa k...




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...