My Members....

Jun 21, 2011

6month Old Aisy!!!

salam...

nih pic terbaru aisy..yeeee haaa...nak drive ke cyg!!

hehe...bak kata papa dah baru setengah jagung jek anak papa nih...

n masuk ari nih anak mama nih dah 6 bulan 4 hari dah...

dan dah 4 ari aisy tak jumpa papa...

papa outstation...so aisy mish papa lah!!! ke aku yg rindu nih...same2 lah ye...

owh...aku nak citer pe yang aisy leh wat dalam umur dia setengah jagung nih...

1. perkataan pertama dia ialah.... BABABA!!!!
aku terkejut n happy giler masa dia start cakap tu...
tapi agak jelous gan papa...agghhhr...npe bukan mamamama :( 

2. dah pandai pegang rambut dia sendiri...walaupun hanya jambul kat depan tu jek...hik hik hik...

3. dah masukan jari kaki dalam mulut dia...hehe...

4. dia malas nak pusing meniarap...tapi klu org tiarapkan...dia akan bergerak ke belakang sedikit demi sedikit...

tu jek kot yang aku ingat skang nih...

tapi mmg best lah tengok anak sendiri membesar nih...best2...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...