My Members....

Dec 18, 2009

Creative Advertised

Salam...

Kali ni nak citer pasal iklan yang menarik lagi kreatif...memang menarik dan sekali gus menarik perhatian utk dimasukan ke dlm blog ini sbg entry...tah paper tah yang aku tulis ni pun tak tau lah..dah meleweh lah...layan lah iklan kat bawah ni...


bahaya tul....silap2 bang!!!



cara tak..hehe...siap berasap2 lagi...pasni leh lah kedai kopi buat adv cam ni kan...


dunkin donut under construction lor...



hambik ko...syok sangat sampai pirana tuh mkn kaki pun tak sedar..game boy punya pasal..



ni pun iklan game boy gak...badan dah takder pun msh asyik main game..per citer.. ni baru lah dikatakan main game tak hingat dunia..



i pod obses nih..



diaorang ni memang creative tul...ambik dah kene gigit..



tak tau lah same de nak tunjukan binatang kat dalam tv tuh terlalu unik sampai orang tuh nak ambik gambar kat tv..atau pun pixel tv tuh yang real sgt..



betape kuatnyer kete nissan nih...



ekkk...mati trus pok cik nih...



utk perokok tegar...tengok lah..anda telah dikuburkan sms merokok tuh..



cara creative hanya untuk menyampaikan.... 'hoi jangan membazir lah!!!'



satu lagi iklan paper bag... orang skipping...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...