My Members....

Dec 23, 2009

AVATAR

Salam...

Ok weekend ari tuh disebabkan my sis n bro dtg umah, so bwk lah diaorang gi tengok wayang...mula2 tuh cam tak tau nak tengok citer per...coz of cam takder citer yang menarik...nak tgk new moon lak cam dah basi...then kitaorg decide utk terjah jew..maner tau de citer besh ker...then sampai CS kul 2.05pm...trus gi mkn McD lah nyer...coz gah lunch hour kan...k layan dlu gambar ms makan eh...

sebelum mkn...pose skit...


pija n didi pun nak pose gak..


prosperity burger...yum yum..


kentang goreng...hehe


hubby try mkn ayam tak guna tangan..hebatnyer..


menjeling hubby lah..




then after makan trus gi beli tiket...em...last2 kitaorg decide tengok citer AVATAR...cam besh jew preview dia...kul 3.15 kot dah bis lah...adush...kene lah beli kul 5.40pm..lambat tuh...so in time nak tengok wayang tuh sempat lah gi jalan2 kat CS tuh...ramai tul orang ari tuh...penuh cam pe..tah lah diaorg nak tengok per pun tak tau...ni lah gambar jalan2...de gak...


pose with ronald mc donald ker? pak cik mcd lah senang


pose kat chamelon...sempat lah nyer


huhu...tetibe lak cs jadi sejuk sgt....


pija n didi pun merasai kesejukkannyer...


walaupun ramai orang masa tuh tapi sempat lagi pose kat public phone nih...


hehe masih nak snap pic gak..


peace baby..


then kitaorg pun masuklah wayang...teng teng teng...ha...besh sey citer AVATAR nih...leh bagi 4.5 bintang tau...sinopsis nyer orang bumi ni wat research utk gi new world lah...so gi lah dunia AVATAR ni...then manusia ni dia kacukan dengan AVATAR nih..n tapi kira cam citer MATRIX lah...dia cam tido tu then diaorang jadi lah AVATAR...alah lupa lak namer dia...hero citer ni lak ditugaskan utk gi dunia AVATAR, kawan dengan AVATAR, utk mintak orang AVATAR ni pindah dari umah dia..coz area umah dia ni de benda berharga...kot..so hero citer ni pun leh survive kat dunia AVATAR n leh dapat jadi orang kepercayaan...tapi leh ke dia pujuk orang AVATAR ni pindah dari tempat tuh...n bila dah jatuh cinta dengan orang AVATAR saper yang dia akan pilih...manusia ataupun AVATAR...dalam citer nih juga diaorang ketengahkan mengenai dunia AVATAR ni..memang lebih kurang dengan dunia kita tapi  AVATAR lebih  cantik, menarik dan de keunikan bila manusia saling berkomunikasi dengan alam n orang AVATAR ni sayangkan tumbuhan dan binatang...besh  tau citer ni...saper yang lum tengok leh gi tengok...


tiket wayang yang sememangnyer pic wajib..


hubby n me with AVATAR


pija n didi pose with AVATAR

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...