My Members....

Dec 14, 2009

Penang Part 1



salam...

blog ni tak berhupdate 3 - 4 hari ni coz me n my hubby family gi anta rombongan perkahwinan untk my niece kat Pulau Pinang...so pada pagi hari Jumaat kitaorang dah gerak dah...dalam jam lebih kurang 8.05 pagi...setelah semua barang dihangkut dalam bus...bus pun gerak...then berhenti di Putrajaya untuk solat Jumaat...sampai kat Putrajaya tu around 12 pm so sempat lah mkn dulu then baru hubby gi solat Jumaat...makanan di sponser oleh kuarga pegantin...bekal dari umah lah katakan ofcoz lah sedap...then perjalanan di teruskan dalam jam 2.15 petang...n biasalah lepas makan so ramailah yang tertido dalam bus...tapi biasalah budak2 (aka anak sedaraku) ni memang lah tak tido...dalam bus pun jadi main...kedepan n kebelakang...then we arrive kat penang around 6.50 pm...kat saner lak de 3 umah homestay...sowie lah umah tak sempat nak snap lah...coz sampai2 jer letak barang2 n solat then naik bus semula untuk ke Pulau Pinang lak..kata bil nak jalan2 jew...rumah homestay tuh agak besar gak lah...4 bilek, ruang tamu, 2 bilik air dan dapur..so selesa sangat untuk yang berkeluarga nak stay kat situ...setelah melalui jambatan paling panjang kat Msia ni kitaorang pun sampai kat Pulau Pinang...best gak..bus berhenti kat area tepi laut so angin sememangnyer kuat...then gi lah berjalan2, ambik gambar n makan malam...then around kul 12.45 pm kitaorang sampai kat homestay...trus mandi n tidor...zZzZzZzZzZzZ.....





baru naik bus...


ni lah bus nyer



hubby and bil (a.long) gah mkn...



me, k.ayu, sil (k.cik) n all my niece



edlin yasmin...




me n yasmin...



amy, baby, shasha n ira...



me wit sil n k.ayu...n my niece ofcoz..



hubby n me..



wit beca..



smile...



pose..



dataran penang...




signboard bukti nih...



my hubby...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...