My Members....

Dec 4, 2009

6 Disember 2009



salam...

n3 kali ni adalah mengenai hari perkahwinan my anak sedara...Fiza dan Faiz...nama yang boleh dikatakan memang de jodoh..hehe...tengok lah ejaan tuh...pusing2 jer...so perkahwinan diaorang akan dilansungkan pada  06.12.2009 ni (ahad) so mereka akan di nikahkan pada malam sabtu ni...n early in the morning sok dah kene berewang lah...actually Fiza ni satu umur with me just yang membezakan adalah dia pangkat anak sedara...cam dah tua lah plak da de anak sedara nak kawin...so maybe blog ni pun tak akan berhubdate till monday...n its will be a busy weekend...ok lah gotta go.......
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...