My Members....

Dec 3, 2009

We Were Warned....




Ehem....seperti yang dijanjikan oleh hubby...minggu lepas gak gi tengok 2012...walaupun agak lambat gi tengok tapi ok lah...seperti yang diura2 kan citer ni pasal pengakhiran dunia...memang best lah...walaupun 3 jam citer ni tapi tak terasa bosan pun...jalan citer ni banyak menyentuh perasaan...sedih pun de...kelaka pun de...dalam citer ni gak macam2 ragam manusia...de yang self fish nak selamat diri sorang jer...de plak yang fikir untuk semua orang...bila huru hara berlaku semua naik panik...tapi memang nampak real lah, tsunami, gempa, gunung berapi...tapi biasalah citer orang putih ni...hero mesti hidup...n last dia happy ending lah of coz...cume klu fikir2 lek dah kata pengakhir dunia...tapi last2 idup gak orang2 tuh...dunia still de just terpusing2 sikit...em...tapi still menghiburkan dan berbaloi lah membeli tiket nyer...b4 masuk wayang tuh sempat lah kami mengambik gambar...kan dah nak krismas ni...tapi yang menariknya..selalu krismas mesti warna merah putih kan...tapi tak kat CS...lain color lak diaorang wat untuk tarik perhatian ramai...




lawa kan...color fav lak tuh...





bukti nih....




real tuh...




ambik.... mana mau lari...




hubby bergaya kat poster 2012...





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...