My Members....

Dec 15, 2009

The PrinCesS n The Frog

salam..

Monday tuh cuti...so after kemas umah, hubby n me decide nak gi tengok wayang...bersiap2 then after Isyak kami pun gi lah CS...sampai sne lak tetiba tak der citer yang besh lak...the tengok preview TPNTF (The PrinCesS n The Frog)...n hubby decide nak tengok..beli trus ar tiket...wayang start kul 9.40 pm...so we have about an our to spend b4 wayang start...gi lah mkn dlu...kat food court..then masuk wayang...

actually citer ni bukan lah cam citer princess n frog tuh...citer ni agak interesting lah gak..tak de lah boring dalam wayang...bila katak tuh jumpe princess n after princess tuh kiss katak dengan princess2 tu skali jadi katak..hhaaa pe citer...hambik ko..ingat kiss katak tuh, ingat katak tu akan turn jadi prince charming lah..hehe..kat c2 lah citer tuh jadi menarik..hehe..saper yang rasa tertarik gi lah tengok cepat yer TPNTF nih..tak pun tunggu lah kuar dvd...


The PrinCesS n The Frog



menu malam tuh...Yong Tau Foo...dap gak lah gan air bandung...




pemandangan dari atas CS..best gak lepak kat c2..



pose wajib tuh..hehe...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...