My Members....

Dec 28, 2009

BBQ Part 1

Salam...

Last Saturday k.ina n a.zaid dah plan nak wat BBQ kat umah bil n sil..so we all pun bersame lah menolong...early sat tu gi lah giant utk memprepare barang2 utk di BBQkan...around kul 10.20am dah sampai Giant Tampoi...my sil n anak2 dia (nazrin n yasmin) pun dah menunggu...sambil2 memilih barang2 sempatlah nyer aku snap gambar....BBQ party ni akan disertai oleh anak2 sedaraku...mak mertuaku...kakak n abg iparku....so lek dari shopping tuh dalam kul 12.45pm...trus lek umah untuk perap n membuat persediaan pe yang patut...so korang layan lah gambar ni eh..


Min dah jadi model utk sheildtock lah plak..


merry krismas...hehe...main gan plastik lak..


hubby n k.ina gah pilih ayam utk di bakar..


produk terkini...eh ni bukan utk dijual eh..


Nazrin yang dah boring menunggu...lepak one conner layan PSP lagi best..


Min wit barang2 yang telah siap di masukan dlm plastik..


sempat lagi memposing kat Produa baru ni...ALZA


ni lak proton saga baru..


Nazrin nak masuk dalam washine machine..


gah rebus jagung...

sorry gambar lain utk persiapan sebelum BBQ dimulakan tak sempat nak snap coz bz lah nyer...ni jer yang sempat...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...