My Members....

Mar 16, 2010

Dis Weekend....



Salam...

Setelah hampir 2 week tak jumpe Sara Amani nih...so minggu ni without my hubby mak, ayah, sour peach (eh dak uitm ni pun lek gak ke...ngada tak cuti pun nak lek...huhu), didi n i gi lah umah my sis...hubby tak dapat ikut coz de kije T_T ....nak so daripada keboringan kat umah baik join gi umah sis...excely gi coz jemputan dari my sis nyer anak sedara...dia khawin lah nyer...so enjoy lah gambar di bawah ini yeeee...

pja n amani...em...cam dora the explore lah...



im with my amani...ala tak nak tengok camera ker?


dunno y but it sweet...


inilah kasut kami...eh amani pun nak join gak...



khala (my mak cik), aku, along, pja, amani n mak..


pja, didi n me...


didi n pja...




ni gambar pengantin...


n sempat lah jumpa pengantinnyer masa tuh...


along gah suapkan amani makan ns tak berapa berani lah...


appetizer...roti gan telur + mayonise... 


ni lah menu ari tuh...em...mcm2 de...penuh samapi pingan aku...

ni lak chi kong pannas...siap de pearl lagi...wah dap dap...


craving for the appetizer...emmm dap..


didi with his cup of coffee....


ni lah cenderahati bagi org yang menepung tawar...vantage tuh...n along bagi kat aku lah nyer...yes..dlm sarung merah tu lak dia letak telur burung n bunga rampai..


ni kira cam door gift lah...dia bagi towel kecik n minyak wangi Mekah...kata didi minyak atar lah...


so lek tu jammed...so kitaorg pun asyik lah mengisi masa lapang dlm kete...





klu dah kata melayan adik2 aku tak tak berapa nak betul nih...ni lah hasilnyer...


masa kat tambak tuh ujan lah nyer...menambahkan jem...so kitaorg pun mengambil langkah utk.....


tido...habis citer...

## oppsss lupe lak...tq pja coz bagi pinjam hp ko...emmm coz masa gi tuh hp aku batry kong...so thanks neway..
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...