My Members....

Mar 6, 2010

ShOeSSSS...

Salam...

Argh...tak terhingga rasanya nak membli kasut baru di time2 gaji belum masuk ni (utk pengetahuan lah yang keje gomen ni dah dapat gaji awal2 lagi ari tuh...huhu...tuh yang  nafsu tinggi nak perabih duit nih...hehe)..cam nak grab je satu tanpa memikirkan fulus itew..hubby......! em...idea yang baik tuh..huhu...tapi segan lah plak dan meminta2 nih...lain lah klu dia yang tetiba men'offer'nyer...hehe...n disebabkan keinginan aku nak memiliki kasut itew...cuba lah tengok kasut2 kat bawah ini...argh...begitu tak sabar utk aku ke vincci or summit or wat ever...asalkan aku dapat satu...wahhhhhh...


cam kasut pengantin lah plak..but soooo sweeettt...



sandel gladiator yang cun n smart sungguh...






ni sandal sukan kot...ohh cam begitu selesa...




ni plak gladiator ala2 wedges gitu...emmm lawa tuh...

ni sandal simpel but cute...



ni pun ala2 sandal sukan gak...hehe...


gladiator sandals...very the...cam nak order satu jer...





tak dapat dinafikan sememangnyer high heels sexy...lawa tul gan warga choc tuh...



sandal ni pun perlu dimiliki...perlu n wajib k...lawa tuh..




ha...ni gladiator yang kemas n simple...


sandal nike ni cam nak suh aku beli skang je kan...nampak sporty skit...



kadang2 klu pilih kasut nak gak pilih kasut2 berwarna seperti ni..tapi tah lah selalu jew tak jadi...but neway its very the lawa...



ni sexy shoes...bila lah nak dapat satu nih...



ni very the ladies...n warna soft pink tuh memang lawa klu pkai...sememangnyer...



kasut ni girlish skit...but nice..



lawa kan...em cam sesuai je bawa gi office...em..




ni pun lawa gan belt tuh...





ni jgn lak korang beli...hahah....klu agak2 bertaun tak pakai kasut baru...kemungkinan kaki aku akan jadi begini...

oh tidakkkkkk...plessss i need new shoes....!!!!!!!!!!


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...