My Members....

Mar 13, 2010

MoOd sWiNg....



Salam..

em klu kita tengah takde mOod camner? pe nak wat..sumenyer serba tak kena kan...so? kat bawah ni antara pilihan bila kita tak de mOod or nak cari mOod baru...


  • ZzZzzzzZZZzzzZzz...tido jew..pe yang jadi pun tido jew...then bangun tido je kita dah cam recharge..then MoOd swing tuh pun ilang...kita rasa lebih refresh...emmm

  • Listen to music...dengar lah music dlm hp ke mp3 ke cd or watever...ikut mood tuh...layan kan dlu...then baru ok...em...actually ni steps yang aku slalu ambik klu rasa tak de mood jew mesti ambik hp then dengar lagu...emmm...pastu baru rasa best skit....

  • Mandi...em..mandi lah wat kita refresh skit...em..bukan susah sangat...kadang2 panas ni pun wat tak de mood dengan nak layan orang2 yang hampeh...ekh terlebih emosi lak aku...hehe...

  • Layan citer yang paling best skali...ikut uols lah nak citer per...tapi citer tuh semestinye wat korang gelak...or melayankan mood korang tuh...jangan lah tengok citer yang wat korang lagi down..

  • em...pe lagi ek...oh ya...BERSENDIRIAN...ni yang biasanya org buat...n slalunyer org yang moody ni akan mara org lain sesuka hati jew klu dia mood swing...so if u think u r in mood swing...so be alone is good...relax...tenangkan fikiran...

  • berangan pun leh...layan fikiran kita..tapi fkir yang best-best lah...em..cam gi tempat2 menarik ke...dah namernyer pun berangan...
so tu jew ar cara aku klu berada di mood swing..the end.....

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...