My Members....

Mar 23, 2010

Fish...

Salam...

Hari Ahad lepas mak n ayah dah adiahkan kitaorg ikan...hehe...cam best lak coz first time bela ikan nih...tapi ikan puyu je...hubby pun excited...so ari isnin hubby dah beli lah kelengkapan ikan tuh such as makanan dia, aquarium dia n beberapa benda lain...so ni lah my fish...but lum letak name lagi ye...

ni lah dua ekor ikan yang mak bagi...hehe..chumel kan..

mula2 ingat nak letak dalam ni..tapi cam sempit sangat utk 2 ekor ikan yang kecil itew...

ni makanan yang hubby belikan 4my fish...

ni accessory 4 my aquarium...em..

so ni lah aquarium setelah di hiasi dengan batu2 itew...


TARA....my new home ye ikan...hehe...our first pet...

1 comment:

m y a l i s h a said...

wahhhh beremangat ko n hubby ehhh..siap decorate the aquarium tuh lagik.. bagus bagus... ehhh ikan tu dedua jantan ke dedua betina?? or satu jantan satu betina?? kesian lak kalu dedua sama jantina kang ada kes ikan ko gay atau lesbian... wakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...