My Members....

Mar 17, 2010

TQ KoTeX...


Salam...

Dah naper nak tengkiu kat Kotex...sebenanya aku dah masuk satu contest yang mengenai produk kotex...Count The Panties...and TARA!!! im the winner...tak de lah besau sangat hadiah dia coz aku bukan pemenang pertama...cume saguhati je kot...tapi aku pun dah lupe hadiah pertama dia...yang aku dapat ni ialah...jeng jeng jeng...AIRTIME MAXIS RM1000...wow..first time tuh memang rasa best giler...so layan lah gambar di bawah ni sebagai bukti...

ni lah surat nyer...xcely dah tau b4 dapat surat tapi by phone je..so ni yang secara rasminyer lah...


ni first dia masukan RM500 dlu coz 4 maxis had max utk tpp ialah RM 999.99..so KOTEX tpp RM500 then next week another RM500...

so ni aku baru dpt...hehe...dah tgl RM800++ hahaha... 

neway tenkiu KOTEX...tak sangka lak aku menang coz entry contest ni tahun lepas..Alhamdullilah...



# Sok adalah hari yang sibuk...coz lek dari kije je akan trus lek Pekan Nanas aka my hometown coz mak n ayah wat majlis tahlil...so maybe lek malam sok gak...tapi tak sure lagi...tunggu hubby decide dlu...em...so maybe Friday baru hupdate lah...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...