My Members....

Feb 18, 2010

FiRe WorKs

Salam...

actually klu nak tau at my home town tu dikelilingi family berbangsa cina...so bila sampai raya cina semestinyer begitu meriah...sampaikan mak kene wat kuih raya utk bagi kat jiran2...coz diaorg pun bertukar mknan/limau/gula2 etc gan kitaorg...so sebagai "kipas susah mati" bunga api...so sememangnyer tunggu...around kul 11.30 hubby, my sibling, mak n me sibuk keluar umah nak menikmati pemandangan menarik depan umah bout fire work ni...so layan ar gambar kat bawah ni..

hubby dah bersiap sedia dengan kerusi lagi...haa senang nak tengok...


dah mula...tepat jam 12 tengah malam...em...biasalah mula dengan mercun cina...
sampai tinggi dia gantung...begitu bising...tapi meriah..


hubby sempat bergambar dengan mercun itew...panjang tul...n bunyi masa tuh cam nak perang...


mak, a.mie, pja, didi n hubby semuanyer tengok tempat berlainan...sekeliling semua main bunga api...wah..

bunga api merdeka penyambung kemeriahan...wah banyak tuh...yang bercahaya itew semua bunga api..


almaklumlah kamera tak der lah SLR so tak dapatlah capture pic bunga api yang cantik itew..





ni cam tanglung...tapi tanggung ni dilepaskan kat udara...


dah nak lepaskan...katanyer membawa wish kita lah...


hubby sempat berposing dengan jiran n tanglung itew...


dah selamat dilepaskan...em...


sambung tengok bunga api...


yang ni je cam nampak color skit kat camera aku nih...yang lain samer jew...


dah nak bis...baru pasang yang besar tull...puas tengok...


tapi klu perasan...van ayah plg glamor skali...hehe...interframe skit lor...


ni plak buah limau de tiga size...S, L dan XL...tiga biji tepi itew begitu besar...wah sedap sungguh...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...