My Members....

Feb 13, 2010

Out Of The Box





Salam..

Sumtime we have to think out of the box...bila dah berfikir camtuh...kuarlah satu idea yang tersangatlah kreatif...n idea tersebut semestinyer menarik...so kat bawah ni de lah pic yang menarik dari idea yang kreatif...layan je ar..

iklan nak belajar karate kat tempat parking...em...macam2 lah..tapi saper yang berani langgar sign tuh  mesti kene karate punya...wachhhhaaaa


wah cam dia naik cable car lak..best gak iklan ni...


walaupun kasut lawa..tapi klu kaki tak cantik...same gak...pe nak wat..


sedih la plak klu stroli kat malaysia ni camni...muka sedih abis tuh..


ballet clases em...tak de pun kat malaysia wat camni kan..


ni ciap dengan name card lagi...kreatif tul..


berhenti jap kat McD kot...em 


ni pun tak faham naper suat kabar wat besar2 kat jalan..then sume orang tak tau nak pijak ke tak..


betapa pandainyer pancik ni melukis nampak cam real lak..


dah terlebih lukis or..saje nak wat street tuh nampak menarik...


ni pun klu wat kat malaysia bagus..ingatkan pemandu yang laju tak hingat tuh...


iklan camera...wah..


billboard ni dibuat hanya utk melambangkan kejauan kuda tuh...eh kuda lambang pe ek...lupe lah plak..

 ^ neway...Happy Chinesse New Year  Bos!!!...^

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...