My Members....

Feb 10, 2010

PiZZa HuT

Salam...

n3 ni just coz hubby n me figure out sumting kat Pizza Hut...sumting new...ni pasal button yang disediakan di setiap meja for panggil waiter lor...utk order n 4 the bill...so ni lah satu improvement yang bagus 4 Pizza Hut...coz pas ni tak der lah nak wat order pun cam nak pangil waiter kat kedai mamak...hoho...so gambar kat bawah ni akan bagi gambaran lebih jelas mengenai button itew...but yang tak best nyer...after tekan utk order or utk bill kene cancel kan lak...naper la tak auto cancel kat comp je ek..paper pun its a good stuff..n dalam masa yang same meng' improve service kat Pizza Hut..

ni lah button 4 order n bill..cute jer tak besar pun...bagus2 utk improve service kat Pizza Hut..



hubby tengah menikmati pizza...yumm yumm yummyyyy...


sedapnyer...with chezzy lava...


ni lak air milo n lemon tea yang terpilih utk menu hubby n me...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...