My Members....

Feb 17, 2010

HaPPy Birthday NaZRiN...


Salam...

Wah cuti panjang lah nyer...so first act is birthday party Nazrin aka anak sedaraku...nazrin di ske sangat dengan Ben10 so kebanyakan hadiah yang dia dapat semuanyer barang BEN10...n hubby n me decide bagi dia jam Ben10...so layan lah pic kat bawah ni yer..

ni lah parent nazrin which is my sil n bil with her daughter yasmin... 


min pun sibuk gan tengok abg dia nyer kek..


ni lah tetamu aka family my hubby...wah...n hubby gah dokong cucu kitaorng..alisha loy..


my fil, k.ida, mil, a.ngah n k.ngah....


ni sume anak sedara ku..wah ramainyer.....n sume pompuan lah nyer...


hubby with alisha loy berposing kat kek...




ni pun sume anak sedara ku...em sume nak posing dengan kek...


yasmin, nazrin n k.cik aka orang kuat majlis nih...


me, nazrin, min n k.cik...glamor kek ben10 ari tuh..


hubby, nazrin, min dan me...say cheeseeee....


ni lah begeday boy tu...


hubby pun nak sama potong kek...hehe


sesi gambar beramai2....


k.cik sibuk mengagih kek2 supaya sume dpt rasa...

em sume dah tunggu jew kek itew...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...