My Members....

Feb 4, 2010

ViVo CiTy, SiNGaPoRe...

Salam..

After makan ari tuh terus ke Vivo City...emm..nak cari pe yer...sajer je tengok barang sale tak nak Chinese New Year ni kan...so berjalanlah kami...tak de lah sale sangat according to my sis lah..dia kata tgu Jun or Dis ni lagi sale tul...n design baju pun lagi update dari ni...ooo...so layan lah gambar di Vivo ari tuh yer..

hubby berposing...


ibu2 mengandung yang dah puas bershoping ker..kepenatan lah tuh berjalan...


hubby sampai tertido kepenatan...


amani pun dah tertido cam uncle dia gak...


vivo city ni berhadapan dengan sentosa....


hubby lak berposing...em air dia color biru tau..


berposing lah plak...em..gemuk...


hubby gan yellow man..macho tul..



buai biru...eh biru buai...bersama orang biru...eh..tul ker ni..



ni dalam vivo city...


flower terbesar kat Singapore...pandai2 jew..


masa balik tuh gi solat kat Masjid Sultan Ibrahim berhadapan dengan vivo city....sebelah masjid tuh de makam family Sultan Ibrahim..

ni jew ker hasilnyer..em boleh lah...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...