My Members....

Feb 4, 2010

Trip 2 IKEA

Salam...

Nampaknyer telah bersemak dan menyemak blog ini...huh...sungguh bz n bz n bz..hehe cam PM lah plak bz memanjang...hehe..so cam yang telah diplankan oleh hubby n me...1 trip telah dibuat ke IKEA, Singapore....n my sil (k.cik) pun join same...dalam kul 10.00 a.m sampai lah kat umah along...kitaorg pun bfast then...zooommm trus menuju ke IKEA by MRT..penat gak jalan but disebabkan exited lah sangat so tak merasa lah kepenatan tuh..sampai2 jew terus lah menyambar troli then berjalan2 lah dalam IKEA tuh....ibu2 mengandung itew pun tak menyabar trus mencuci2 mata...huh...sememangnya best n if $1,000 de dlm tangan of coz byk barang beli...murah gak klu dlm Sing dollar lah..but if convert to RM pun murah dlm dua tiga ingit lah...so layan lah gambo2 di bawah ini...

Ibu mengandung menunggu MRT...


Hubby lah yang menolak Sara Amani...tengok tuh sempat shushu lagi...



ni lah pencil kontot yang dpt free kat IKEA tuh...utk tulis list barang yg nak beli eh..hehe


mengambil gambar bersama gan hubby n amani..


berposing lagi..


hubby bersama cctv n signboard...eh nak gi Changi Airport ker...


dah sampai IKEA...wah hubby bersama bilik pilihanyer...

nak buang tisu lah...em...banyak tul recyle bin kat IKEA ni...


hubby masih berposing dengan bilik2 pilihannyer...lawakan frame kat atas katil tuh...

disebalik jendela..hehe..



chantik sekali rak2 buku itew...em...office kat umah lak plak..


along kat tempat baby item...best2 gak..n murah...


ini lah hasil shopping nyer...


ni lah barang yang dibeli kat IKEA...towel tuh $5 shj...n confirm serap air...bear amani tuh placing jew..


amani nak tido ker...


stroller amani tempat letak barang lah..

After gi IKEA kitaorang pun gi mengisi perut..em..sememangnyer lapar..hampir 4 jam kat IKEA...lapa lah sangat..then gi McD...sorry lah McD Singapore tak menepati citerasa hubby n me lah nyer..coz sos yang ada ialah garlic sos..em..tak sedap...n nsb baik lapar..so makan lah tanpa sos...dah lah ske pedas2 tapi nak wat camner...terpakse lah telan gak coz dah lapar...


nnnnnnggggaaaapppp...em..besarnyer burger ni...


MEGA Mc Spicy...menu ni kat M'sia tak der...sememangnyer mengenyangkan dan lazat...


ni lah garlic sos yang mengecewakan...

setelah kekeyangan...huh...


ibu2 mengandung yang masih mkn lagi..eh...baby yang nak makan lah..



amani dapat balloon...ske tul main balloon tuh..





amani played with her uncle..which is my hubby lah..




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...