My Members....

Feb 19, 2010

BoWLiNg...

Salam...

Last Mon my sibling, mak, ayah, hubby n me gi lah mengisi hari cuti kami dengan bermain bowling...em...sememangnyer best...mula2 kitaorg gi makan dlu kat Saujana PTP...pergh...sememangnyer sedap...then terus gi Johor Jaya plan yer nak main bowling kat Diaman kot namer tempat tuh...but fully book...tak der lane kosong pun n ramai lak yang menunggu...so cecita nak main tuh diteruskan ke Pelangi...sampai trus lah mengambil dua lane utk kitaorg...n for me as my second time played dis game...quit hapening n exiting la...n kebanyakan balingan aku tuh biasalah masuk longkang...hahahaha....

hubby, me, amani n along...em dah lapa dah...


pija, ayah, mak, hubby n me...


nobody nobody but you...hehe..


aizat vs didi...hehe...baru sampai nih..


a.mie gah ajar pija camner nak main bowling...em...


hubby dengan balingannyer...wah...n ibu mengandung pun nak main same...


em...leh lawan shalin nih...hehe...wakil saujana kot...






sempat menjeling lagi hubby...





hubby n me...em...baling asyik masuk longkang jew tuh yang duk jadi pom pom gurl jew..huhu

sara amani yang ke'boringan...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...